Champignons Stroganoff
Ingrediƫnten
- 1 rode ui
- 2 knoflookteentjes
- Olijfolie of Alpro soya Bakken en Braden
- 500 g kastanje champignons / paddenstoelenmix
- 250 g Alpro soya alternatief voor yoghurt Natuur
- 2 theelepels sterke mosterd
- Zout en Zwarte peper
- Half bosje platte peterselie
Methode
- Pel de uien en snijd ze in stukjes. Pel en plet de knoflook. Maak champignons schoon en hak de peterselie in grove stukjes.
- Verhit de olijfolie of de margarine in een pan op een zacht vuur en bak de uien en knoflook ongeveer 5 minuten totdat ze nog net niet bruin worden.
- Voeg de champignons toe en bak nog ongeveer 10 minuten totdat de champignons zacht zijn.
- Voeg de yoghurt toe met de mosterd en maak op smaak met peper en zout. Laat nog 5 minuten staan op een laag vuurtje en strooi als laatste de peterselie over het gerecht. Smakelijk!
- Lekker met rijst of pasta.