Greenway Classic Burger

Ingrediënten
- 2 burgerbroodjes
- 2 Greenway burger rauw
- 1 tomaat, in stukjes gesneden
- 8 sneetjes zoetzure augurk
- 1 ui in schijfjes gesneden
- 4 eetlepels mayonaise (of veganaise voor een vegan en lactosevrije versie)
- 1 eetlepel mosterd
- 2 eetlepels Verstegen Guilt Free Tomato Ketchup
- Olie
Methode
- Verwarm de oven voor tot 100°
- Grill of bak de burger gedurende 1 minuut en 15 seconden aan beide zijden met een beetje vetstof op een matig vuur.
- Snijd de broodjes doormidden en verwarm ze een paar minuten in de oven.
- Bak de uienringen in een beetje vetstof tot ze lichtjes bruin worden.
- Vermeng de mayonaise met de mosterd.
- Neem de onderkant van het broodje, doe er de mosterdmayonaise, de augurk, de burger, de tomatenschijfjes, de gebakken uienringen en een beetje ketchup op.
- Werk af met sla en sluit met bovenkant broodje.