Loaded tricolore groentefrietjes met pulled jackfruit
Ingrediënten
- 2kg Tricolore groentefrietjes Ardo
- 500g Witte kool Ardo
- 500g Wortelreepjes Ardo
- 1.25kg jackfruit
- 375ml saus voor pulled pork
- 1 citroen
- 250ml volle yoghurt
- 200g mayonaise
- 2el azijn
- peper en zout
- arachideolie
- 50g krokante ajuintjes
Methode
- Ontdooi de witte kool en wortelreepjes. Meng de yoghurt, mayonaise, azijn en het sap van 1 citroen en giet over de groenten. Meng goed en breng op smaak met peper en zout. Laat intrekken.
- Laat de stukjes jackfruit uitlekken en spoel ze af onder koud stromend water. Trek ze met je handen uit elkaar.
- Verhit wat olie in een pan en bak de jackfruit op middelhoog vuur. Voeg de pulled pork saus toe.
- Verwarm de oven voor op 180°C. Verdeel de tricolore frietjes over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in de oven volgens de instructies op de verpakking.
- Doe de tricolore groentefrietjes in een grote schaal. Schik er het pulled jackfruit over en werk af met kool sla en krokante ajuintjes.
TIP
voor een vegan versie:
vervang de volle yoghurt door Alpro Greek Style Natuur en de mayonaise door veganaise.
Lees ook de ingrediënten van de pulled pork saus zorgvuldig na!