Salade carpaccio met Ratatouille burger, radijs en kervel
Een bom van smaken geïnspireerd door de traditionele Franse keuken!
Ingrediënten
- 1 ratatouille burger - SUD&SOL
- verse kervel
- 1 sjalot
- kleine Romeinse sla
- kleine radicchio sla
- enkele grote radijzen
- witte wijnazijn
- olijfolie
- peper en zout
Methode
- Sjalot versnipperen, verse kervel snijden, romeinse & radicchio sla fijnsnijden en mengen. Kruiden met peper en zout, azijn en olijfolie. Goed mengen en in een dunne laag verdelen over het bord.
- Grote radijzen fijn snijden en marineren met 50% water en 50% witte wijn azijn met een beetje zout. Half uur laten rusten. Vervolgens deze over de salade verdelen.
- Hierop een warme, gesneden ratatouille burger plaatsen met wat verse kervel als garnituur.
recept van Frank Fol voor SUD'n'SOL