Tel Aviv style Burger

Ingrediënten
- 2 burgerbroodjes
- 2 Greenway burger rauw
- 1 rode paprika in stukjes gesneden
- 1 tomaat in blokjes gesneden
- 1 kleine rode ui fijngesneden
- 6 groene olijven in schijfjes gesneden
- peper en zout
- een scheutje rode wijnazijn
- enkele blaadjes munt, basilicum, koriander en bladpeterselie
- 4 eetlepels mayonaise (of veganaise voor een vegan en lactosevrije versie)
- jonge spinazieblaadjes
Methode
- Verwarm de oven voor tot 100°.
- Vermeng de gesneden groentjes en de olijven met een theelepel rode wijnazijn en kruid met peper en zout.
- Meng de mayonaise of veganaise met de verse kruiden.
- Gril of bak de burger gedurende 1 minuut en 15 seconden aan beide zijden met een beetje vetstof op matig vuur.
- Snijd de broodjes doormidden en verwarm ze paar minuten in de oven.
- Neem de onderkant van het broodje, leg er de burger en de groentenmix op.
- Werk af met een eetlepel kruiden-mayonaise en verse jonge spinazie blaadjes. Sluit met de bovenkant van het broodje.