Chili con Greenway Burger Taco
Ingrediënten
- 12 taco’s
- 3 uien fijngesneden
- 2 paprika’s (1 rode, 1 gele) zonder zaadlijsten en in stukjes gesneden
- 1 courgette fijngesneden
- 2 teentjes look fijngesneden
- 2 el olijfolie
- 800 gram tomatenstukjes in blik
- 1,5 tl komijnpoeder
- 1 tl kaneelpoeder
- ½ tl chilipeder
- een beetje groentebouillon
- 4 Greenway burger rauw
- 4 steeltjes pijpajuin
- 200 gram guacamole
- Optioneel: 100 gram (vegan) zure room
Methode
- Stoof de ui samen met de olijfolie en voeg vervolgens de paprikastukjes, look en courgette toe. Laat stoven tot alles beetgaar is.
- Verkruimel de Greenway Burger tot kleinere stukken en bak ze even mee met de groenten.
- Meng er de tomatenstukjes bij en voeg ook de chili, het kaneel, de komijn en de groentebouillon toe. Laat gedurende 10 minuten stoven op een zacht vuur.
- Dien op met harde tacoschelpen, guacamole, pijpajuin en eventueel wat (vegan) zure room.