Fregola Sarda
en attente de traduction Française

Ingrédients
- 1 kg Fregola Sarda
- 1 kg kerstomaatjes
- 1/2 kg komkommerblokjes
- 1/2 kg gazpachosalade (paprika geel, groene kool, ui, broccoli, wortel)
- 1 bussel pijlajuin (fijne gesneden)
- munt (fijngesneden)
- olijfolie
- limoensap
- hazelnoot, gehakt
- 30g Verstegen Spicemix del Mondo Medina (of Sirtaki)
Méthode
- Kook de Fregola 10 min. in ruim gezouten water, spoel koud. Laat uitlekken en overgiet met wat olijfolie. Kruid met de Spicemix del Mondo Medina.
- Halveer de kerstomaatjes en meng onder de Fregola.
- Voeg de komkommer, gazpacosalade, munt en pijlajuin toe.
- Voeg olijfolie en limoensap toe voor een mooie consistentie.
- Werk af met hazelnoot.