Falafel in pittabrood met tzatziki
Ingrediƫnten
- 600 gr falafel - Ardo
- 100 gr komkommer - Ardo
- 1 eetlepel platte peterselie - Ardo
- 2 eetlepels knoflookblokjes - Ardo
- 2 eetlepels dille - Ardo
- 250 gr Griekse yoghurt ( of Alpro's Greek nature voor een vegan versie)
- 25 ml extra virgin olijfolie
- citroensap
- zout
- pitabrood
- krulsla
Methode
- voor de tzatziki:
- Hak de ontdooide komkommer en knoflook fijn. Verwijder het vocht.
- Roer er de olijfolie, het zout en het citroensap door.
- Meng er vervolgens de Griekse yoghurt door.
- Werk af met de platte peterselie en laat gedurende 2-3 uur rusten.
- Bak de falafels in de oven volgens de instructies op de verpakking.
- Serveer de falafel met de tzatziki, pittabrood en sla.